İSTANBUL / SARIYER - Süleyman Çelebi Ortaokulu

eTwinning OKULU OLDUK

Avrupada'ki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan #eTwinning platformunda yürüttüğümüz başarılı çalışmalarla Okulumuz 43 ülkeden 2935 okulun katıldığı Türkiye'den 1860, İstanbuldan 164 okulun seçildiği okullar arasında Sarıyer'in tek "Etwinning Okulu" etiketi alan okul olmuştur.

Bize bu gururu yaşatan başta Figen YILMAZ ve Saadet ÖZKAN KAHRAMAN öğretmenlerimizi, öğretmenlerimize yabancı dil konusunda destek olan Derya ŞENCAN öğretmenimizi ve projeye destek olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum

Yıldız KARAKOYUN
  Süleyman Çelebi Ortaokulu Müdürü

Peki eTwinning Okulu nedir?

eTwinning'in temel unsurları olarak tanınan eTwinning Okulları; eTwinning'in okul politikalarına, uygulamalarına ve mesleki gelişim fırsatlarına entegre edilme yollarına odaklanılarak eTwinning'e olan bağlılıkları ve katılımları için ödüllendirilirler.

eTwinning Okulları, kendi topluluklarında öncü ve itici güçler olarak, genellikle okulun gelişimi için daha fazla fırsat arayan Avrupa düzeyinde tanınan liderlerdir.

eTwinning Okulları, ortak liderlik taahhüdünde bulunmuşlardır.

eTwinning Okulları; işbirliğine, paylaşmaya ve ekip çalışmasına güçlü bir bağlılık sergilerler.

eTwinning Okullarındaki öğrenciler, değişimin temsilcileridir.

eTwinning Okulları, diğer okullar için model teşkil ederler.

eTwinning Okulları, kapsayıcı ve yenilikçi öğrenme kurumlarıdır.

TÜM LİSTE: https://www.etwinning.net/tr/pub/support/2021--2022-etwinning-school-l.htm#c79

23-03-202123-03-202123-03-202123-03-2021

Yayın: 23.03.2021 - Güncelleme: 23.03.2021 13:23 - Görüntülenme: 480